arxitex
01 / 01

Η εταιρεια

Η ιστορία μας.

Η AΡXITEX Α.Τ.Ε. ιδρύθηκε το 1987 ως φυσική διαδοχή των δραστηριοτήτων των παλαιών μετόχων της. Οι αρχικοί μέτοχοι, συμμεριζόμενοι το ίδιο πάθος για την αρτιότητα και την καινοτομία, ενώνουν τις γνώσεις, την εμπειρία και την έμπνευσή τους για να διαμορφώσουν την εταιρεία στο σημερινό της σχήμα.

• Το εύρος των έργων της εταιρείας, από την αρχή, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα κατασκευών, ιδιωτικών ή δημόσιων. Όμως, ανεξάρτητα από τη φύση του κάθε έργου, έχουμε δεσμευτεί να παραδίδουμε πάντα έργα υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή των αυστηρότερων και των πλέον σύγχρονων τεχνικών και αισθητικών προδιαγραφών, με έγκαιρο και οικονομικό τρόπο.

• Τα τελευταία 35 χρόνια, στον κλάδο των κατασκευών, καλύψαμε με επιτυχία τα περισσότερα κατασκευαστικά πεδία. Από απλές ανακαινίσεις και εργατικές κατοικίες έως την διαχείριση ακινήτων, από έργα οδοποιίας και γέφυρες έως λιμενικά έργα, από απλές Η/Μ εγκαταστάσεις και δίκτυα φυσικού αερίου έως φωτοβολταϊκά πάρκα. Επομένως, με την πάροδο του χρόνου, η ARXITEX έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη εταιρεία (κατέχοντας πτυχίο 4ης τάξης), κερδίζοντας εμπειρία, πιστούς πελάτες και αξιόπιστους συνεργάτες.

• Η ARXITEX, εκτός από το τμήμα κατασκευών, έχει επίσης αναπτύξει το τμήμα περιουσιακών στοιχείων, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.

ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα κεντρικά γραφεία της ARXITEX βρίσκονται στην πόλη AΘήνα / Ελλάδα, στην οδό Μάρνη 59. Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εταιρεία είναι αυτάρκης όταν παρέχει τις υπηρεσίες της σε έναν πελάτη. Μεταξύ άλλων υπάρχουν κινητοί γερανοί, λαστιχοφόροι φορτωτές, λαστιχοφόροι & ερπυστριοφόροι εκσκαφείς, φορτηγά, αντλίες σκυροδέματος και φορτηγά μεταφοράς σκυροδέματος (βαρέλες).

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία υπάρχει για πάνω από 35 χρόνια, η δομή της συνεχώς αναβαθμίζεται, και βασίζεται πλέον στις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές και διεθνείς τάσεις. Έτσι, εκτός από τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, κάθε τομέας έχει δικό του διευθυντή, ανώτερο, κατώτερο και βοηθητικό προσωπικό. Το μόνιμο προσωπικό, αριθμεί 50 άτομα και συμπεριλαμβάνει μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, εργοδηγούς, επιστάτες, σχεδιαστές, χειριστές μηχανημάτων, λογιστές καθώς και διοικητικό προσωπικό. Το έκτακτο προσωπικό, κυμαίνεται μεταξύ 50 και 200 ατόμων, ανάλογα με τον όγκο του φόρτου εργασίας στα εργοτάξια.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Εμείς – όλα τα στελέχη της ARXITEX - μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αρχές, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι όλοι έχουμε το ίδιο όραμα για το μέλλον της εταιρείας. Φιλοδοξούμε για περαιτέρω ανάπτυξη και είμαστε σίγουροι ότι παλιοί και νέοι πελάτες θα μας εμπιστευθούν, για να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας έργα μας, όπως κάνουμε τα τελευταία 35 χρόνια. Κοιτάζοντας το μέλλον, θέτουμε επίσης ένα ακόμη στοίχημα με τους εαυτούς μας. Να κάνουμε την ARTITEX ηγέτιδα εταιρεία και στους τομείς της Υγείας & Ασφάλειας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης και βιωσιμότητας. Αυτή είναι και η δέσμευσή μας, προς τους πελάτες μας για το μέλλον.

Η ΑΡΧΙΤΕΧ, έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζει τρία πρότυπα συστήματα διαχείρισης (ISO). Αυτά της Ποιότητας (ISO 9001:2015), της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001:2015) και της Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία (OHSAS 18001:2007).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ